Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові змагалися кращі «body» України

22 листопада, 00:00

У Львові минулої суботи пройшли Міжнародні змагання з бодібілдингу та фітнесу «Кубок Лева-2006».

Чоловіки змагалися у п’яти вагових категоріях у розряді бодібілдингу, жінки виборювали нагороди у фітнесі, боді-фітнесі та жіночому бодібілдингу. Переможці різних вагових категорій у чоловічих змаганнях виборювали «Кубок Лева» у суперфіналі.

У фіналі змагалися 32 спортсмени: 14 жінок та 18 чоловіків. У найлегшій ваговій категорії до 70 кілограмів переміг львів’янин Олександр Микитка (№63). У категорії до 80 кілограм кращим став дніпропетровець Сергій Гесь (№37): українець мінімально випередив Анатолія Семеренка з Тирасполя. Ще один майстер зі Львова — Андрій Кухарчук (№33) — переміг у категорії до 90 кілограмiв. А от його титулований колега Святослав Шеремета (№60) поступився у фіналі категорії до 95 кілограмiв Анатолію Кудлаю (№16) з Дніпропетровська. До речі, саме в цей день 10-разовому чемпіону України Кудлаю виповнилося 39 років. Серед суперваговиків також кращим виявився репрезентант Дніпропетровська — Богдан Кравченко (№8). У суперфіналі судді віддали перевагу імениннику Анатолію Кудлаю: він повіз додому «Кубок Лева-2006»

У жінок поза конкуренцією у фітнесі стала Тетяна Бєлоусова (№64) з Феодосії. Кримчанка — фіналістка чемпіонату Європи-2006. У жіночому бодібілдингу перемогла вінничанка Тетяна Обревко (№3). Цікаво, що на турнір до міста Лева позмагатися приїхав також її чоловік — Андрій, але до Вінниці сімейна пара повезла лише одну золоту медаль…

Найцікавішими та найзапеклішими були змагання жінок у боді-фітнесі. Окрім краси тіла та рельєфності м’язів судді тут оцінюють ще й індивідуальну музичну композицію спортсменок, що має продемонструвати пластику руху та силові якості. У боді-фітнесі на цьогорічному «Кубку Лева» тон задавали представниці Харкова. Їх у фіналі виявилося аж три. Перемогла Євгенія Пруткова (№22).

Окрім спортивних змагань на відвідувачів чекало декілька несподіванок: покази жіночої білизни від фірми-спонсора, концертна програма від Наталки Карпи й арт-балету «Гледіс» та показовий виступ Чемпіона світу з фітнесу 2006 року серед юніорів Максима Горобця з Черкас.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати