Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Фантастичні звірі» – на паузі

Відкриття великої виставки в Музеї природознавства в Лондоні відтерміновано
18 грудня, 11:48

Чарівний світ «Фантастичних звірів» Дж. Роулінг зустрінеться з реальними експонатами всесвітньовідомого Музею природознавства на вражаючій виставці, присвяченій чудесам природи, науки та пригод — та їхнім вигаданим колегам з «Гаррі Поттера» та «Фантастичних звірів», — так анонсували подію. Але... «Музей зачинений до подальших повідомлень. Якщо у вас є квитки на «Фантастичні звірі: Диво природи» (Fantastic Beasts (tm): The Wonder of Nature), ми зв’яжемось з вами електронною поштою з детальною інформацією. Дякуємо за вашу постійну підтримку. Ми з нетерпінням чекаємо на ваше повернення до музею найближчим часом», — ідеться на офіційному сайті закладу www.nhm.ac.uk.

Виставка була відтермінована ще з літа через пандемію, її двері мали відчинитися на початку грудня, але, на жаль, відтермінування продовжилося. Коли це врешті станеться, публіці буде представлено 120 експонатів — від реального динозавра, названого на честь Хогвартса — Dracorex Hogwartsia — до чарівних казкових улюбленців.

На фото: співробітники музею позують для ЗМІ поруч із «Dracorex Hogwartsia», що є частиною виставки, яка очікується в Музеї природознавства в Лондоні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати