Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Очима військовослужбовців і резервістів

У Чернігові триває фотовиставка «Захисник України»
07 листопада, 10:47
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Днями в Молодіжному центрі Чернігова відбулося відкриття військової фотовиставки «Захисник України» та нагородження переможців фотоконкурсу на приз командувача оперативного командування «Північ». Серед авторів світлин -чинні військовослужбовці та резервісти, які показали яскраве життя українських захисників та захисниць. На фотографіях відображена діяльність Збройних сил під час виконання бойових завдань, навчальних зборів на полігонах та армійські будні.

Фотоконкурс у ОК «Північ» відбувся вперше, його проводитимуть і наступного року. В конкурсі впродовж місяця взяли участь 36 авторів із бойових підрозділів шести областей України, які надіслали орієнтовно 200 робіт. Конкурсна комісія та глядачі визначили переможців, яких нагородили грамотами, календарями та книжками. Головний приз — годинник — отримав прес-офіцер 26-ї артилерійської бригади Олег Калашников за світлину «Артилерист».

«Дуже багато фотографую в себе в бригаді, дуже подобається працювати з хлопцями, подобається, коли я бачу їхні обличчя. Коли бачу, як безпосередньо працюють розрахунки, бачу цю втому, ці емоції, цей запал у хлопців, і все це намагаюсь «зловити» і залишити в фотографії», — ділиться переможець конкурсу. На виставці також є серія світлин «Мій батько мене захистить». На одній із них зображений військовослужбовець київської бригади ТрО разом із сином.

Військова фотовиставка в Молодіжному центрі Чернігова триватиме до 9 листопада.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати