Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Прагнуть реваншу»

Віктор Медведчук подав позов до суду проти голови комітету Верховної Ради в закордонних справах Ганни Гопко
18 грудня, 17:33
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Про це повідомила на своїй  фейсбук-сторінці сама Ганна Гопко. «Кум Путіна подав на мене до суду. Справу почне розглядати Печерський районний суд Києва, — написала вона. — Підстава — мій пост за вересень цього року із анонсом акції під Генпрокуратурою, присвяченої вшануванню пам’яті Василя Стуса. Ми вимагали: 1. Не допустити реваншу пропутінських сил 2. Розслідувати злочини, до яких вони причетні в Україні».

Інтереси Віктора Медведчука в суді буде представляти народний депутат від «Опозиційного блоку» Василь Німченко.

«Видно, Медведчука це дуже зачепило, тому він подав до суду через образу його «честі, гідності та ділової репутації», — додала Ганна Гопко в пості. — Очевидно, йому невигідні згадки про його минуле, наприклад, зв’язки із КДБ, а також теперішній бізнес, який попри санкції і далі процвітає. І я вже мовчу про те, що так він намагається відволікати нас від важливого — нашої основної діяльності».

Крім цього, Ганна Гопко оприлюднила в інтернеті ролик, в якому заявила: «Путінський режим та його представники в Україні, озброївшись телеканалами і своїми маріонетками прагнуть реваншу. Не дозволимо представникам Путіна прийти знову до влади в Україні. Вимагаємо від правоохоронних органів розслідувати всі злочини, які такі люди здійснювали в Україні».

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати