Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Музика непереможної нації

У Києві Тарас Чубай, гурти «Плач Єремії» та KOZAK SYSTEM 14 жовтня виступатимуть з новою програмою
03 жовтня, 11:19
НА КОНЦЕРТІ ГУРТ KOZAK SYSTEM ПРОДЕМОНСТРУЄ ЕКЛЕКТИЧНИЙ ТА ГАРМОНІЙНИЙ МУЗИЧНИЙ КОКТЕЙЛЬ / ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

У палаці «Україна» до  Дня українського козацтва музиканти представлять публіці свій   новий спільний творчий проект, який назвали  «Наші партизани. Пісні самонаведення». Це еклектичний та водночас гармонійний музичний коктейль. Яскравий приклад української world music, суміш сучасних технологій та ритмів, поєднаних з українським мелосом  добре приправлених бурхливою енергетикою.

— Я виріс на Наддніпрянщині, де мені пощастило слухати з самого дитинства неповторний український багатоголосий спів у виконанні носіїв традиції. Це назавжди визначило мої музичні та світоглядні орієнтири, — зізнається  Володимир ШЕРСТЮК, бас-гітарист гурту KOZAK SYSTEM. — Цей проект  — як продовження дитягого відчуття ейфорії, яку я переживав щоразу, коли пісня котилася дніпровими схилами і розчинялася у зоряному небі...

— Історію багатьох поколінь наших предків ми пропустили через призму себе та сучасної музики. Це стало своєрідним пошуком, відкриттям істин, віддалених у часі, але близьких за духом, каже Тарас ЧУБАЙ. —  Те, що нам вдалося зробити, залишає по собі дивовижне відчуття — ніби сприймаєш усе водночас і юним, і зрілим поглядом.

Як розказали «Дню» організатори, концерт складатиметься з двох частин. У першій — відбудеться презентація альбому Taras Chubai & «Kozak System» — «HOMIN’ SONGS» («Пісні самонаведення»), а в другій частині буде вперше виконаний повністю альбом «Наші партизани» з «Плачем Єремії».

Нагадаємо, втілювати цей творчий експеримент у життя музиканти розпочали  ще минулого року, одразу, після фестивалю «Потяг Dо Яремче», на Івано-Франківщині.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати