Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Новий проект «День-ТВ»: розширюємо мультимедійність!

Учора в редакції вже записали перший сюжет. Із Євгеном Головахою
26 квітня, 11:42
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Мультимедійність «Дня» вже має свою історію: власне паперова версія трьома мовами (українською, російською та англійською), сайт «Дня», самостійний проект «Україна Incognita» (та його особливі рубрики — «Інтелектуальна карта України», «Музеї он-лайн», «Маршрут №1» ) на сторінках газети та на однойменному сайті, рубрика «Зворотний зв’язок». А ще — тематичний щомісячний глянцевий додаток «Маршрут №1» та присутність у соцмережах.

Тепер, зважаючи на непрості інформаційні умови, «назрів» новий важливий проект — «День-ТВ». Ми прагнемо не просто встигати за часом, а й робити крок вперед. Тому пропонуємо діалог із аудиторією ще й в такий спосіб — у форматі стислих відеороликів, де український інтелектуальний авангард, говоритиме на актуальні і глибокі теми. Такі «екстракти» можна дивитися у зручний час і з будь-якого електронного носія.

Вчора в редакції вже записали перший сюжет для «День-ТВ». «Відкриває» проект невипадкова людина — Євген Головаха, заступник директора Інституту соціології НАН України, — особистість, для котрої соціологія — відкрита книга. А ще — він син батьків-філософів (його мама Марія Львівна Злотіна мала значний вплив на Київську філософську школу, а її учні, Сергій Борисович Кримський та Мирослав Володимирович Попович, не потребують представлень). Авторитетний конкурс молодих соціологів носить ім’я Наталії Паніної, дружини Євгена Івановича та провідного соціолога України, котра пішла життя у 2006 році. Зрештою, у фокусі уваги Євгена Головахи не лише наука про процеси у суспільстві... Наприклад, він — автор книги афоризмів «Альтернативна філософія. Словник для неслужбового використання». А ще — підримує «живе» середовище у «Фонді сприяння ініціативам газети «День»».

Ми справді прекрасна країна з міцним інтелектуальними ядром. За тезою слідує аргументація. Словом, дивіться, слухайте, читайте і робіть висновки самі.

Стежте за нами на сайті «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати