Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Віктор ЯНУКОВИЧ: У нашій родині усі питання вирішуються колегіально

22 липня, 00:00
У ПОДАРУНОК ВІКТОРУ ЯНУКОВИЧУ — КНИГИ З БІБЛІОТЕКИ ГАЗЕТИ «ДЕНЬ» / ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

«Ми ніколи не зачиняли двері для переговорів щодо створення коаліції, але в деяких політиків, зокрема у Віктора Ющенка, залишилися певні політичні амбіції ще з минулих президентських виборів, які не дозволяють йому об’єктивно оцінити ситуацію». Таку думку висловив народний депутат України, заступник голови «Союзу молоді регіонів України» Віктор Янукович, син колишнього і, можливо, майбутнього прем’єр-міністра.

Віктор Вікторович приїхав до редакції «Дня» для спілкування з учасниками літньої школи журналістики, організованої газетою. Невелика різниця у віці між 25- річним політиком та молодими журналістами-студентами сприяла тому, що спілкування відбувалося в дружньому руслі. Хоч від нового покоління мас-медійників лунало немало гострих запитань. Чи визнає Віктор Янукович-молодший, що в парламентській фракції регіоналів більше заможних, ніж ідейних політиків? Молодий політик відповів, що «в основному список складається з професійних управлінців, які в переважній більшості приїхали зі сходу України». «Члени Партії регіонів — це багаті люди, які пройшли певну школу життя і які досягли багатства завдяки власному досвіду».

Чи не виникне проблем у діяльності антикризової коаліції при «помаранчевому» Президенті? «СПУ, КПУ та Партія регіонів вже в одній обоймі й готові плідно працювати разом. Я визнаю, що це вимушена коаліція, але вірю, що вона буде не тимчасовою», — зазначив він.

Чого чекати від Віктора Януковича-старшого на прем’єрській посаді? Якою уявляє демократію в Україні Янукович-молодший? Чи є в нього свої рецепти підвищення політичної культури в суспільстві загалом і в парламенті зокрема? Як Партія регіонів збирається переконувати людей з іншими політичними поглядами у власній правоті? Відповіді на ці та інші запитання «День» опублікує в одному зі своїх наступних чисел.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати