Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Майте сміливість думати!»

Редакторка відділу економіки Алла Дубровик-Рохова провела майстер-клас учасницям Літньої школи журналістики «Дня»
05 липня, 18:52

Відомо, що Острозька академія і газета «День» мають тісні партнерські стосунки. Головна редакторка — Лариса Івшина проводить виїзні зустрічі зі студентами різних університетів. Одна із таких зустрічей колись перевернула життя студентки економічного факультету спеціальності «Економічна кібернетика» —  запросивши стати учасницею Літньої школи журналістики.

Під час майстер-класу для учасниць ЛШЖ-2018 Алла Дубровик-Рохова розповіла, що бути професіоналом-журналістом в Україні — нелегка справа. Потрібно не лише тримати руку на пульсі інформаційного життя, а й не схибити з «героями», бо — як процитувала пані Алла головного редактора газети «День» — «журналістика в Україні відповідальна за спотворення системи координат».

«Майте сміливість думати! І будьте максимально критичні до всього, що вам говорять», — порадила редактор відділу економіки.

Алла Дубровик-Рохова працює у газеті «День» майже десять років. Каже, що друзі та рідні часто запитують, чи не нудно їй працювати на першому робочому місці впродовж стількох років. Та вона запевняє, що робота в «Дні» — це постійний розвиток.  А це — людям, які готові до самовдосконалення, набриднути не може.

До речі, на «провокативне запитання» про пропозиції від політиків працювати у них прес-секретарем Алла Дубровик-Рохова відповіла, що ще не зустріла того політика, заради якого могла б покинути «День», що її професія — це її життя, а ще вона — «жадібна до свого часу», а її діти — це її «тренери із тайм-менеджменту».

Літня школа журналістики відбувається за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати