Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Помер журналіст Борис Клименко

06 квітня, 14:51
ФОТО З FACEBOOK-СТОРІНКИ ВАЛЕНТИНИ КЛИМЕНКО

У віці 66 років пішов із життя український журналіст Борис Клименко.

Про це повідомила у Facebook дружина Валентина Клименко.

Він був кореспондентом іспанської інформаційної агенції EFE, російської служби французького міжнародного радіо RFІ, першим віце-президентом Українського медіа-клубу. Працював кореспондентом в іспанській газеті «La Vanguardіa» у Барселоні, а також в українській редакції радіо ВВС.

27 березня Валентина Клименко повідомляла, що у її чоловіка стався ішемічний інсульт.

"Борис Клименко... Яскравий, багатогранний... Великий життєлюб. І справжній журналіст- профі. Один з тих , хто був в центрі всіх важливих подій новітньої історії.... і при цьому точно знав з ким бути , і не плутав береги... Данило Яневський написав , що він був одним з тих , хто.".. не продав ні перо , ні душу...." Правда.
...ЯКОСЬ , на початку 90х , ми були разом в пулі , який супроводжував , міністра Зленка під час візиту в Іспанію... І я побачила чудо перетворення! Борис з " чорнороба" агентського парламентського журналізму постав вишуканим знавцем літератури, поезії, гастрономіі-- всього культурного багатства іспанського світу. Борис і Мадрид дуже підходили один одному...
Як радісно було бачитись- обніматись на наших фотовиставках , які він ніколи не пропускав....Борис назавжди залишиться в моїй пам'яті і серці як неповторна Особистість , людина українського Відродження....", - написала на сторінці у Facebook Головний редактор "Дня" Лариса Івшина.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати