Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

279 квартир

Сім’ї осіб, які загинули чи отримали інвалідність, даючи відсіч збройній агресії РФ або під час участі у Революції Гідності, отримають компенсацію за житло
13 червня, 12:06

Урядом затверджено розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за житло сім’ям осіб, які загинули (пропали безвісті) померли та особам з інвалідністю I—II групи, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях на загальну суму 305 057,56 тис. грн і сім’ям загиблих (померлих) та осіб з інвалідністю, які брали участь у Революції Гідності на загальну суму 23 879,76 тис. гривень, повідомляє www.msp.gov.ua.

«Цим рішенням ми направляємо 305 мільйонів гривень — це 279 квартир, які люди зможуть придбати на ці гроші. Також 24 мільйони гривень вперше направляються учасникам Революції Гідності, які постраждали на Майдані і мають статус особи з інвалідністю внаслідок війни», — заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Таким чином, рішення уряду дасть змогу виплатити грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення 279 сім’ям осіб, які загинули (пропали безвісті), померли і особам з інвалідністю I—II групи, одержаних під час безпосередньої участі в Антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та 24 сім’ям загиблих (померлих) та осіб з інвалідністю, які брали участь у Революції Гідності.

«Хочу звернути увагу на те, що з моменту запровадження принципу «Гроші ходять за людиною» — забезпечено понад дві тисячі осіб зі зазначеної категорії наших громадян, — і жодної скарги за три роки не було отримано», — наголосив Андрій Рева.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати