Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Хочемо, щоб ви приїжджали в Харків і надалі!»

Фотовиставка «Дня» залишає «Smart City». До зустрічі у Дніпрі!
23 грудня, 17:48
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Менше місяця тривала фотовиставка «Дня» в Харкові, а побачити її встигли тисячі жителів та гостей міста. У Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. Лисенка, де вона тривала, побували відвідувачі і зовсім юного, і дуже поважного віку, і гуманітарії, і «технарі», і харків’яни, і сумчани, жителі інших міст та закордону. І в кожного лишилася певна «зарубка» після екскурсії майже 200 найкращими світлинами ХІХ Міжнародного фотоконкурсу «Дня». «Це не сценарій, а справжня картина життя», «це історії, які зачіпають», «це духовна пожива», «тут – усе життя країни», «всі аспекти миру та війни», «сильні фотографії», «дуже серйозні світлини», «деталі зі справжньою емоцією», «розмаїття поглядів і думок», «один із найкращих спогадів про місто «Ха», «ігри контрастів» – такими враженнями ділилися з нами усно та через книгу відгуків відвідувачі. Та, мабуть, найчастіше говорили про потребу в таких виставках і те, що вони підживлюють надію на краще. Сьогодні, в останній день роботи експозиції, ми підбили підсумки глядацького голосування. Серед знімків, що найбільше вразили харків’ян: світлина Інни Оскольської «Все буде добре. На жаль, без мене…», на другому місці «Грайливий настрій» Олега Нича, на третьому – «Уламки цивілізації» Олександра Клименка.

«Все буде добре. На жаль, без мене…» Інни Оскольської 

 «Грайливий настрій» Олега Нича

«Уламки цивілізації» Олександра Клименка

«Це не заспокоює, а надихає», – такі слова радника голови ХОДА Світлани Резван чи не найкраще показують роль виставки як мотиватора. Значить, Харків нас відчув і почув. 

Це підтверджують і слова заступника директора з навчальної роботи спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість» Валерія ПОЛИВАННОГО. «Фотовиставку відвідали наші діти та їх вчителі. Враження у всіх були дуже добрі. На виставку «Дня» ми приходили не вперше, були і минулого року. Як завжди – сподобалось. Як завжди – діти були під враженням, розповідали, що дуже довго все оглядали, роздивлялись кожну світлину. Ще ми придбали кілька книжок з Бібліотеки «Дня», чотири томи «Екстрактів». Тож ми підтримуємо ваші акції, адже вважаємо, що вони дуже потрібні. Хочемо, щоб ви приїжджали в Харків і надалі – а ми будемо брати участь у заходах «Дня»!

Першим містом, що побачить найкращі світлини нашого ХІХ Міжнародного фотоконкурсу вже в новому році, стане Дніпро. Слідкуйте за анонсами!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати