Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

А хто ще починає свій день із «Дня»?

Відомий письменник Андрій Любка ініціював «внутрішній моніторинг» інтернет-френдів видання
17 січня, 18:55
ФОТО З FACEBOOK-СТОРІНКИ АНДРІЯ ЛЮБКИ

Цю фотографію опублікував на своїй сторінці у «Фейсбуці» відомий український письменник, блогер «Дня» Андрій Любка. І підписав: «Передплатив собі на рік щоденну всеукраїнську газету «День». Тепер мої ранки по-старомодному довгі, а запахи друкарської фарби й паперу відтінює аромат власноруч змеленої кави. Доброго ранку!» А в коментарях додав: «До речі, передплатив я газету онлайн, ще перебуваючи в Угорщині, так що це не складно й на пошту ходити не треба».

Таким чином Андрій підштовхнув нас до цікавої ідеї провести важливий «внутрішній моніторинг» серед інтернет-читачів «Дня» та персонально — своїх френдів у соціальних мережах з питання — а хто з них вже передплатив газету на 2017 рік? Хто готовий закликати інших до поширення «території розуму» — сфотографуватися з газетою і спонукати віртуальних френдів до цілком реальної акції — проявити готовність підтримати якісну українську пресу?

Отож, пропонуємо приєднатися до інтелектуального флешмобу — фотографуйтеся з газетою «День» і пишіть цікаві мотиваційні пости в соціальних мережах про те, що спонукає читати нашу газету. Давайте разом розвивати якісне середовище.

До речі, передплатити газету можна просто зараз он-лайн за посиланням: або у традиційний спосіб, відвідавши найближче відділення «Укрпошти» (передплатні індекси — 40255 (вт, ср, чт, пт-сб) та 40659 (пт-сб).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати