Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Книга, яку написав пес!

Чотирилапий блогер Гермес допомагає притулкам для безхатніх тварин
02 грудня, 19:29

В Україні  з’явиться перша книга, яку написав справжній пес — експерт з людинознавства. Це гумористичний художній твір з порадами для тварин про те, як правильно піклуватися про людину. Так найбільший в Україні притулок для тварин «Сіріус» разом із псом Гермесом, автором книги «Практичне керівництво з людинознавства», запускає збір коштів на друк першої партії книг через платформу «Велика ідея».

Мета книги — змінити ставлення людей до ситуацій, що трапляються вдома з їхніми улюбленцями, а ще допомогти адаптуватися та подивитися на світ очима чотирилапих. Кошти з продажів книги допоможуть перебудові притулку у простір тимчасового перебування, де кожний вусань знайде свою людину.  Кожні 200 грн врятують та допоможуть змінити життя однієї безхатньої тварини, що опинилася у притулку.

Нагадаємо, у притулку «Сіріус» наразі проживає понад 3000 тварин. Більше, ніж 750 тварин живуть у притулку все життя — 10-15 років. Приміщенням, де вони мешкають, потрібна масштабна реконструкція, проєкт якої вже розробили партнери агентства АІММ. Для реалізації буде побудовано 51 модуль, ветеринарна клініка, кухня, склади для харчування і матеріалів, парк для прогулянок, карантинне та інфекційне відділення. Також буде проведене озеленення території. Тож частина коштів з продажів книги буде передаватися на реконструкцію притулку, а інша частина піде на реалізацію освітнього проєкту.

За матеріалами притулку «Сіріус»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати