Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Крок назустріч

Уряд підтримав створення Ідентифікаційного комітету з науки
07 липня, 12:21

Кабінет Міністрів України прийняв постанову про створення Ідентифікаційного комітету, що обере склад Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій. «Постанова створює правове підґрунтя реалізації положень Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», що стосуються утворення та функціонування Ідентифікаційного комітету. Зокрема, вона визначає завдання комітету, кількісний склад, строк його повноважень, вимоги до кандидатів у члени комітету, умови виконання членами комітету своїх повноважень та організаційну форму його роботи», — зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час засідання уряду, повідомляє www.kmu.gov.ua.

Одним із найважливіших нововведень Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» є створення при Кабінеті Міністрів консультативно-дорадчого органу — Національної ради України з питань розвитку науки і технологій.

Головне завдання Нацради з розвитку науки і технологій — забезпечити ефективну взаємодію представників наукової громадськості, органів виконавчої влади та реального сектору економіки у формуванні та реалізації єдиної державної політики у сфері наукової і науково-технічної діяльності. Орган складатиметься з Наукового та Адміністративного комітетів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати