Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Одне «золото» і три «срібла» здобули українці на чемпіонаті Європи з біатлону

04 лютого, 12:13
ФОТО З САЙТА BIATLON.COM.UA

Завершальний день чемпіонату Європи з біатлону в естонському Отепяя видався урожайним для українських спортсменів, — зазначається в повідомленні на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України noc-ukr.org.

Спочатку — 3 лютого — тріумфально виступили жінки. Четвірка у складі Юлії Джими, Наталії Бурдиги, Валентини Семеренко та Ірини Варвинець у жіночій естафеті виборола медалі найвищого ґатунку. На другому місці — німкені, третє — у спортсменок із Франції.

Українська четвірка хлопців у складі Артема Тищенка, Сергія Семенова, Артема Прими та Дмитра Підручного впевнено здобула срібні медалі. Результат наших чоловіків — (0+4) +14.2.

За підсумками європейської першості в скарбничці української збірної 4 нагороди. «Золото» на рахунку жіночої команди в естафеті. Срібні медалі у Сергія Семенова (індивідуальна гонка), Ірини Варвинець (гонка переслідування) та чоловічої команди в естафеті.

З медалями чемпіонату Європи повертаються й наші юні біатлоністи (див. «День» № 16 від 3 лютого). Дві золоті нагороди на турнірі здобула Анастасія Меркушина (спринт, гонка переслідування), після чого з колегами по команді Юлією Журавок, Максимом Івком та Антоном Мигдою, вона стала власницею «бронзи» у змішаній естафеті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати