Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Подарунок кмітливому місту

Креативна команда «Дня» присвятила новий випуск Харкову
23 серпня, 16:27
Фото Миколи ТИМЧЕНКА, «День»

Обкладинка у талановитому виконанні Анни Гаврилюк поєднує у графічну палітру символи міста та важливі для Харкова сфери. Під такою обгорткою у кольорах державного прапора – інформаційний презент для тих, хто не знайомий із цим величнм містом чи звик сприймати його лише з певного ракурсу.

- Працюючи над глянцем, ми щоразу робимо для себе багато відкриттів у обраній темі. Мені здається, що в країні є багато людей, які довіряють нам та відкриватимуть для себе Харків за нашим «Маршрутом», - говорить головний редактор «Дня» Лариса ІВШИНА. – Це не просто географічна точка, у яку ми прийшли і щось показали. Цей випуск наповнений зовсім іншим смислом.

Ми подивилися на місто іншими очима, показали його так, щоб сам Харків зрозумів, який він особливий, могутній та красивий. Взагалі, Слобожанщина – це та частина прикордоння, яка показує, чому ми інші. Тут розташовані потужні університетські центри. Ці зусилля не даремні, через багато років люди відчувають значення цих наукових та освітніх шкіл. Вони формують над містом особливу ауру.

Харків був відкриттям не тільки для мене, а й для багатьох, хто працював над номером. Усі збирали інформацію, ділилися цікавинками, обговорювали їх. Я ще не була у цьому місті, але тепер дуже хочу. Завантажу на смартфон додаток KHARKIVHERITAGE, якому присвячений один із матеріалів номера, і вирушу у подорож, - ділиться враженнями редактор глянцю Катерина МЕЛЬНИЧУК.

У цьому місті живе багато моїх друзів. Коли я познайомилася з ним ближче, я була вражена, - розповідає журналістка відділу «Суспільство» Дар’я ТРАПЕЗНІКОВА. – Тут є привабливі для любителів архітектури речі, але найголовніше багатство міста – люди. Вони доглядають за ним, роблять його комфортнішим для життя, модернізують та допомагають рости. Це потужні особистості, які впевнено дивляться у майбутнє разом зі своїм містом. Наш глянець цього разу насичений такими історіями. Впевнена, що через них читачі краще зрозуміють, на що здатен Харків та його жителі».

Заступник головного редактора з питань розвитку Анна МАЗУРЕНКО задоволена тим, що у цьому випуску вдалося познайомити між собою постійних партнерів та тих, із ким тільки-но налагоджено контакт. «Вони до цього не бачили Харків таким, яким показали його ми. Це той регіон, із яким треба працювати далі. Я відчуваю, що він потребує вкладення зусиль та підтримки.

Сьогодні уся країна святкує День Державного Прапора, а Харків – День міста. Тож прямо зараз ви можете привітати себе чи друзів із важливими для України датами, придбавши «Харків. Smart сіті» в кіосках преси, замовивши журнал на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати