Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Працювати відкрито»

Кропивницьким лікарям подарували халати з прозорими кишенями
04 серпня, 11:37

У Кропивницькому відбулася акція «Прозорі кишені в медицині», на якій активісти закликали лікарів здійснювати закупівлю ліків через систему електронних закупівель РroZorro та оприлюднювати на сайті міського управління охорони здоров’я інформацію про закупівлю ліків за бюджетні кошти. Ініціатори акції — члени обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» — запропонували лікарям одягнути халати з прозорими кишенями, які символізують прозорість роботи з бюджетними коштами.

«Ми запросили лікарів на цю акцію, щоб вони публічно заявили про свою готовність працювати відкрито. У свою чергу обіцяємо моніторити, як медичні заклади міста проводять електронні закупівлі і висвітлювати цю інформацію у ЗМІ», — пояснив суть акції аналітик «ЛЖВ» Костянтин Данильченко.

До акції приєдналися дванадцять із тринадцяти головних лікарів закладів охорони здоров’я Кропивницького разом із начальником управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксаною Макарук.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати