Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Стоматологи України — на допомогу воїнам та ветеранам

5 лютого в Києві відбудеться міжнародний форум та виставка, присвячені 5-річчю волонтерського руху
30 січня, 19:24

«5 лютого 2020 року стоматологічна спільнота, яка взяла на себе відповідальну місію надання стоматологічної допомоги учасникам АТО/ООС, буде відзначати 5-річчя волонтерського стомАТОлогічного руху в Україні та Міжнародний день стоматолога, — повідомляє президент Національної спілки стоматологів України, заслужений лікар України Мирон УГРИН. — Серед організаторів зустрічі, крім Національної спілки стоматологів України: «Тризуб Дентал», «Тризуб Дентал2», «Санація», «Волонтери Запоріжжя», «Укроп Дентал», виставкова компанія «МЕДВІН». У проведенні заходу беруть участь представники Верховної Ради України, Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство оборони України, Міністерство у справах ветеранів України, тимчасово окупованих територій та внутрішньопереміщених осіб України».

Під час заходу, що проходитиме 5—7 лютого у виставковому центрі ACCO International, відбудеться лекторій для практичного лікаря імені професора М. Ф. Данилевського, що охоплюватиме конференцію для волонтерів лікарів-стомАТОлогів «Кращі для кращих», симпозіуми з дитячої стоматології та клінічної ендодонтії, воркшопи тощо.

Нагадаємо, «День» писав про волонтерський стоматологічний рух у матеріалі «Корона «Дня» — за системне волонтерство» у № 238-239 від 27 грудня 2019 року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати