Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Усі відчувають повноту відповідальності»

Мінекоенерго створило Оперативний штаб
25 березня, 19:42

Оперативний Штаб Мінекоенерго організував щоденний моніторинг, забезпечує заходи для запобігання поширенню вірусної інфекції та разом з урядовими агенціями та галузевими підприємствами готує рішення, щоб погіршення епідеміологічної ситуації не вплинуло на енергетичну безпеку і захист довкілля, повідомляє www.kmu.gov.ua.

Мінекоенерго створило Оперативний штаб на чолі із т.в.о. Міністра В.Шубіним,  який координує роботу всіх підприємств та установ, організовує селекторні наради у режимі відеозв’язку та в режимі реального часу вирішує проблемні питання.

«Усі фахівці, що працюють у галузі енергетики і захисту довкілля, відчувають повноту відповідальності, адже і лікарні, і підприємства критичної інфраструктури мають бути повною мірою та в повному обсязі забезпечені енергією та мати відповідні ресурси для виконання своїх безпосередніх функцій», — наголосив Віталій Шубін.

З свого боку Олексій Рябчин, заступник міністра, заступник голови Оперативного штабу наголосив, що при штабі в щоденному режимі  працюють робочі групи на чолі з профільними заступниками Міністра, які забезпечуватимуть співпрацю з галузями.

Не менш важливим є дотримання природоохоронного законодавства та збереження довкілля. Для працівників  у сфері водного, лісового та рибного господарства  наразі теж гаряча пора — роботи з відновлення лісів, нерест риби, забезпечення паводкових заходів та підтримання рівня води в річках. Почастішали випадки пожеж, інших порушень, що потребує особливо пильної уваги Держекоінспекції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати