Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Вони віддали життя заради кожного з нас»

У Національній академії Служби безпеки України встановили меморіальний знак Небесній Сотні та заклали Алею пам’яті
19 лютого, 12:26
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

У середу в Національній академії Служби безпеки України за участю рідних та близьких Небесної Сотні та співробітників СБУ, які віддали життя за Україну, встановлено меморіальний знак та закладено Алею пам’яті.

«Сьогодні ми схиляємо голови, дивимося в очі батькам, рідним і бажаємо одного — бути, як і Герої Небесної Сотні, незламними, впевненими, непохитними. Кожний курсант і офіцер має в душі одне — ми не скоримося. Боротьба за гідність, за державу, за кожну сім’ю — це те, що у наших серцях», — наголосив голова СБУ Валентин Наливайченко, відкриваючи пам’ятник, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Валентин Наливайченко акцентував, що гідність держави почалася на Майдані, гідність кожного українця продовжується сьогодні в Луганську, в Донецьку, і тут — у Києві. «Я пишаюся, що сьогодні ми тут з батьками Небесної Сотні і батьками співробітників СБУ, чиї сини першими віддали життя вслід за Героями Небесної Сотні. Вони віддали життя заради кожного з нас, кожної дитини, кожного українця», — наголосив Наливайченко і додав, що на прикладі мужності і відданості своєму народові сьогодні виховують курсантів академії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати