Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ювілейний рік

15 жовтня Волинському національному університету імені Лесі Українки — 80!
13 жовтня, 18:58

«Щоб стати центром життя регіону, університет повинен  співпрацювати з «Днем», — ці  слова професор Анатолій  ЦЬОСЬ, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки, сказав  в  інтерв’ю  кореспонденту «Дня», коли ділився своїми роздумами про ювілейний рік закладу. 15 жовтня у Луцьку відзначатимуть 80-річний ювілей університету, який починався у 1940 році з вчительськог  інституту.

Урочистості відбуватимуться згідно з вимогами часу, у якому живемо. Урочиста академія  та святковий  концерт  колективів університету відбуватимуться на площі перед головним корпусом. До ювілею виходять презентаційні новинки: багато ілюстрована книга про історію університету та його людей, які творили вищу школу на Волині, книга про випускників вишу та інше.

В  урочистостях візьме участь і головний редактор всеукраїнської газети «День» Лариса Івшина. Вона є багаторічним членом Наглядової ради університету і його Почесним професором, виступала тут з публічними лекціями, давала майстер-класи майбутнім журналістам. У Луцьку в університеті відбулася свого часу перша презентація першо  книги з бібліотеки «Дня» «Україна incognita» та презентації наступних книг, фотовиставка «Дня» завжди презентує свої кращі світлини у Луцьку.

«Ми дуже високо оцінюємо роботу газети «День», її внесок у розвиток нашого суспільства,  його  прозріння, у розвиток української  державності,  у сприяння  тому духу освіченості, який «День» та його головний редактор формують, розвитку якого сприяють», —  про це професор Анатолій  Цьось сказав в інтерв’ю газеті «День». Він також розповів, чим є ювілей такого закладу для регіону, чи вдається йому стати рушієм прогресу на Волині та які конкурентні переваги він має. Інтерв’ю буде  опубліковане у найближчому номері газети.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати