Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Перший рейс українського лоукосту був до Єгипту

У компанії планують здійснювати і внутрішні перевезення за ціною від 499 гривень в один бік
23 травня, 10:58
ФОТО З САЙТА SKYUP.AERO

У понеділок, 21 травня, нова українська авіакомпанія SkyUp виконала перші два чартерних рейси за маршрутом Київ — Шарм-ель-Шейх (Єгипет). Зауважимо, що перший політ компанія SkyUp планувала здійснити 19 травня за маршрутом Київ — Анталія — Київ, але його було перенесено.

Крім того, нова українська авіакомпанія SkyUp за місяць планує додати до міжнародних і регулярні внутрішні напрямки. А продавати квитки на внутрішні рейси по Україні будуть за ціною від 499 гривень в один бік. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури. «Вартість усіх регулярних перевезень буде формуватися за лоукост моделі без багажу і додаткових послуг. Вартість залежатиме від напрямку обраної подорожі й від часу придбання квитків. Наприклад, квиток Київ — Одеса коштуватиме від 499 гривень в один бік», — повідомили у відомстві.

Відомо, що перші регулярні рейси авіакомпанія почне виконувати наприкінці червня за маршрутами Київ — Одеса і Харків — Одеса. Крім того, будуть відкриті міжнародні регулярні рейси з Києва в Барселону (Іспанія), Дубай (ОАЕ) і Ларнаку (Кіпр).

Планується, що 2018 року компанія перевезе близько 650 тис. пасажирів і збільшить флот до п’яти літаків. Сертифікат експлуатанта, що дає право на виконання польотів, SkyUp отримала 16 травня.

На сьогодні флот компанії складається із двох Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше експлуатувалися Malaysia Airlines.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати