Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Від cябра до брата»

Під такою назвою 4 червня у Києві відбудеться благодійний концерт за участю білоруських та українських гуртів на підтримку військових у зоні АТО
28 травня, 20:15

Під час заходу, який триватиме у клубі Atlas,  збиратимуть кошти для Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. Пирогова, повідомляють організатори концерту, «Молоде радіо» та ГО «Музичні волонтери».

Без волонтерської допомоги складно уявити собі ефективну роботу на фронті зараз. Це стосується як військових сил, так і медичної підтримки. Медики ВСУ не можуть покрити всі потреби фронту, особливо в таких гарячих точках, як Піски, Авдіївка (Донецька область). Тому дуже важлива фінансова підтримка медиків-волонтерів, зокрема з Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. Пирогова. Госпіталь базується в Артемівську, надає допомогу військовим, добровольцям і мирному населенню, розповідають організатори.

Об’єднання «Музичні волонтери» було створено для того, щоб направити в одне русло зусилля волонтерів і музикантів, які хочуть допомогти Україні в нелегкий час.

Благодійний концерт «Від cябра до брата», який об’єднав українців і білорусів, спрямовано на збір коштів на реанімобіль.

У концерті візьмуть участь гурти з України — «Гайдамаки», «Роллікс» та з Білорусі — «Trubetskoy» і «Дай дарогу».

— Ми погодилися взяти участь у цьому концерті через ідею збору коштів на реанімобіль для Української армії в зоні проведення бойових дій. Сьогодні активність у допомозі волонтерам знизилася. Натомість конфлікт на сході  триває, на фронт прибувають нові частини, які потребують допомоги. Концерт відбуватиметься під гаслом українсько-білоруської дружби, що теж дуже важливо, — розповів Олександр ЯРМОЛА, лідер  гурту «Гайдамаки».

Під час концерту буде проведено благодійний аукціон.

Фото Миколи ТИМЧЕНКА, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати