Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Герцогиня Кембриджська стала президентом скаутської асоціації..

Однак посаду займатиме не одна
02 жовтня, 11:34

38-річна Кейт Міддлтон, одягнена в джинси, улюблений жилет зустрічається із скаутами у Нортхолті, західному Лондоні. Герцогиня, яка раніше пішла добровольцем до скаутів, приєдналася до дітей, підсмажуючи зефір і пишучи листи, щоб відправляти їх мешканцям будинку для літніх людей під час заручин на свіжому повітрі.

Кейт була призначена президентом британської скаутської асоціації. Герцогиня ділить цю посаду з першим президентом в організації — з двоюрідним братом королеви, герцогом Кентським, який є президентом молодіжного руху з 1975 року.

Кейт Міддлтон, яка часто говорила про свою любов до прекрасного на відкритому повітрі, розповіла про своє захоплення стати президентом, сказавши: «Для багатьох дітей та молоді Скаутська асоціація відіграє ключову роль, будуючи стосунки та розвиваючи необхідні навички, досягти успіху в подальшому житті».

«Коли я пішла добровольцем до скаутів вісім років тому, мене вразив величезний вплив, який ця організація робить з надихання молодих людей підтримати свої громади та досягти своїх цілей. Я рада приєднатися до герцога Кентського як спільний президент асоціації і з нетерпінням чекаю співпраці зі скаутами по всій країні, оскільки вони прагнуть внести позитивні зміни в наше суспільство».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати