Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Хіти Висоцького

25 січня відомий актор Олексій Горбунов представить камерний концерт, присвячений пам’яті легендарного барда
24 січня, 11:56
ФОТО З САЙТА IMAGE.KARABAS.COM

Програму концерту гурт «Грусть пилота» і Олексій Горбунов назвали «Висоцький» і наживо виконають твори харизматичного актора і барда. «Висоцький — це як перша цигарка, перша платівка The Rolling Stones або The Beatles. Перше і те, що запам’ятається на все життя», — каже Олексій Горбунов. Це буде вечір спілкування з публікою.

За словами організаторів концерту, в перервах між виконанням пісень Олексій Сергійович читатиме вірші, розповість цікаві й невигадані історії з закулісного життя. Актор відверто каже, що він не прагне бути Володимиром Висоцьким, а імітацію та наслідування вважає «кривлянням» і зневажає тих митців, хто йде таким шляхом, бо копіювання завжди опиняється у програші. На вечорі пролунають такі відомі композиції, як «Кони привередливые», «Банька по-белому», «На Большом Каретном» та інші, але в оригінальному горбуновському прочитанні. Концерт відбудеться в Caribbean Club Concert Hall, а програму можна назвати подарунком тим, хто поціновує бардівську творчість і, зокрема, хіти Володимира Семеновича Висоцького.

До речі, відомий актор театру і кіно Олексій Горбунов — людина з проукраїнською громадянською позицією. Він був активним учасником Революції Гідності — під час Майдану приїхав до Києва з Москви, де проживав і працював 12 років. Із початком війни на сході Олексій Сергійович повернувся на Батьківщину — в Україну, відмовившись від усіх пропозицій російських кінематографістів. Нині багато допомагає бійцям АТО, часто виступає перед пораненими у військових госпіталях...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати