Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Музика Різдва

24 грудня у Львівській опері Оксана Линів представить гранд-вечір
21 грудня, 20:19

Знаний маестро, наша співвітчизниця, яка дуже успішно працювала в Одеській і Баварській оперних театрах,  цьогоріч стала першою жінкою, котра заступила на високу посаду головного диригента оркестру  в Опері та Філармонії м. Грац (Австрія), засновниця та арт-директор потужного творчого проекту Lviv Mozart підготувала «Різдвяний концерт», який представить у Львові.  За словами Оксани  Ярославівни, «програма  побудована  на контрастному поєднанні двох музичних настроїв. Розпочнеться вечір із виконання духовних творів, що представлять таїнство Різдва, а далі ми продовжимо творити феєричне відчуття свята з улюбленими шедеврами світової оперної музики».

У програмі концерту пролунають твори західноєвропейських та  українських  композиторів: духовна музика  Сен-Санса, Моцарта, Олександра  Козаренка, Євгена  Станковича, а також найвідоміші арії та дуети з опер Ж. Бізе, Дж. Пуччіні, Ж. Оффенбаха та інш.

Перед шанувальниками високого мистецтва виступлять у супроводі Симфонічного оркестр «Inso-Львів» прекрасні співаки: мецо-сопрано Ірина Житинська (Україна — Польща), тенор Михайло Малафій (Україна), сопрано Даная Контора (Греція — Німеччина), баритон Юрій Самойлов (Україна — Німеччина), сопрано  Тетяна Журавель (Україна), а також чоловіча хорова капела «Дударик».

До речі, нині Оксана Линів за концертні програми 2014—2017 років є номінантом на здобуття Шевченківської премії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати