Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Підтримка творчості молодих

Фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» переміг у Національному рейтингу благодійників
07 жовтня, 12:39
ПЕРЕМОЖЦІ ТА УЧАСНИКИ ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ «НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЙТИНГУ БЛАГОДІЙНИКІВ» / ФОТО ВОЛОДИМИРА ШУВАЄВА

Платформа культурних ініціатив «Ізоляція» прийняла понад 100 гостей та учасників фіналу третього «Національного рейтингу благодійників», який проводиться під егідою «Українського форуму благодійників» у партнерстві з аудиторською компанією EY (раніше Ernst & Young).

Фонд Янковського став лідером у номінації «Витрати у сфері мистецтва та культури» серед благодійних фондів із бюджетом від 1 до 10 млн грн.

— Вручення нагороди «Національного рейтингу благодійників» є для нас важливою подією, визнанням зусиль Фонду в підтримці талановитої української молоді в галузі культури та мистецтва. Я відчуваю гордість за те, що Фонд працює абсолютно прозоро, що до нас не бояться приєднуватися. Ми довели, що все, що ми зробили, — було зроблено правильно і чесно, — зазначив засновник Фонду Ігор ЯНКОВСЬКИЙ.

Серед значущих благодійних проектів Фонду «Ініціатива заради майбутнього» — підтримка українського кінематографа і молодих режисерів на іменитих міжнародних кінофестивалях у Берліні, Каннах, Карлових Варах; організація днів українського кіно в столицях та культурних центрах європейських держав.

Починаючи з 2013-го проводиться найбільший в Україні конкурс дитячого малюнку, мета якого — підтримати художників-початківців, сприяти їхньому творчому і професійному розвитку (роботи переможців та фіналістів конкурсу представляють не лише в Україні, а й за кордоном).

Фонд «Ініціатива заради майбутнього», заснований 2012 року, сприяє збереженню культурно-історичної спадщини нашої країни, фінансово та організаційно підтримує освітні й культурологічні проекти, допомагає вирішувати важливі соціальні проблеми. Проекти, які були реалізовані Фондом, отримали визнання не тільки в Україні, а й в інших країнах світу — в Бельгії, Франції, Німеччини, Польщі, Нідерландах, США. У своїй діяльності Фонд дотримується високих стандартів роботи благодійних організацій і надає свою фінансову звітність. Також І. Янковський є ініціатором проведення Всеукраїнського конкурсу короткометражних фільмів, тема якого цього року — «Україна: шлях до миру!». У співпраці з організаторами Миколаївського кінофестивалю «Громадський проектор» Фонд третій рік поспіль підтримує розвиток кіномистецтва і талановитих режисерів у регіонах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати