Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Рок-гурт роботів Compressorhead – уперше в Україні

19 жовтня Олег Скрипка візьме участь у головному інженерному шоу країни
16 жовтня, 10:15
ФОТО НАДАНО ОРГАНІЗАТОРАМИ ШОУ

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» погодився стати послом Compressorhead в Україні, адже сам О.Скрипка — інженер за освітою. До речі, не всі шанувальники творчості музиканта знають, що в минулому Олег розробляв космічну техніку, працюючи в науково-виробничому об’єднанні «Квант» у Києві. Тому сучасні технології і робототехніка близькі для нього так само, як і музична творчість.

У ПР «Лавина» Скрипка познайомить гостей Interpipe Tech Fest із легендарними рок-хітами у виконанні єдиного у світі гурту музикантів-роботів.

Compressorhead — берлінський рок-гурт роботів, які грають музику в стилі heavymetal. Вони стали відомими завдяки виконанню пісень AC/DC, Motorhead, BlackSabbath на концертах і фестивалях в Австралії, Німеччині, США та інших куточках світу. Цього року вперше виступлять в Україні і стануть хедлайнером InterpipeTechFest. Однією з особливостей гурту є те, що всі виконавці — чотирирукий барабанщик Stickboy, гітарист із 77 пальцями Fingers та інші — грають на справжніх музичних інструментах. Перший виступ гурту, який відбудеться 19 жовтня, відкриє спеціальний гість фестивалю — Олег Скрипка.

Шоу Interpipe Tech Fest відбудеться 19 і 20 жовтня в Дніпрі, в ПР «Лавина».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати