Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шість історій про життя і війну

Вперше на «Сцені 6» представлять нову п’єсу Наталії Ворожбит «Погані дороги»
18 вересня, 10:52
ФОТО ВІОЛИ СОКОЛАН

Українська прем’єра відбудеться 27 і 28 вересня. Постановку здійснила молода режисер із Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Тамара Трунова (на фото), яка у минулому році на Камерній сцені Молодого театру поставила її п’єсу «Саша, винеси сміття» ( вистава викликала резонанс у критиків і глядачів). «Погані дороги» стане новою сценічною роботою Т. Трунової твору Наталії Ворожбит.

Цю п’єсу Ворожбит (автор сценарію фільму «Кіборги»; п’єс «Житії простих», «Вій.Докудрама», «Ширма», «Зерносховище» та інш.) написала спеціально для Royal Court і у кінці 2017 р. вона була поставлена у лондонському театрі. За словами драматурга, «війна на сході України — це не лише вибухи, обстріли та імена поранених і загиблих, про що ми чуємо щоденно з новин у ЗМІ... бо по обидва боки фронту триває життя  різних людей, яких поєднали розбиті дороги Донбасу»...

За сюжетом, молода жінка вирушає на схід у пошуках документального матеріалу про війну, але в «сірій зоні» прикордоння вона стає заручницею  своїх і чужих... історій, проживаючи їх немовби в задзеркаллі, де вже немає добра і зла, де жертва і кат міняються ролями, а любов стає минущою і невловимою.

У виставі гратимуть актори з Києва та Харкова: Римма Зюбіна, Олександр Ярема, Олена Хохлаткіна, Акмал Гурєзов, Андрій Ісаєнко, Вікторія Авдєєнко, Оксана Черкашина, Віталій Ажнов, Володимир Гладкий, Крістіна Синельник, Марія Заниборщ, Мірра Жучкова, Юлія Врублевська, Валерія Ходос і Юлія Лінник.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати