Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У «Дорогу» з Театром «Дуенде фламенко»

30 жовтня, 10:46
МУЗИЧНО-ТАНЦЮВАЛЬНЕ ШОУ CARRETERA («ДОРОГА») ПЕРЕНЕСЕ ГЛЯДАЧІВ ДО СОНЯЧНОЇ, ЗАПАЛЬНОЇ, ЕКСПРЕСИВНОЇ ІСПАНІЇ, ЩО ЗАЧАРОВУЄ СВОЇМИ РИТМАМИ / ФОТО З САЙТА KYIVTICKET.COM.UA

2 листопада в Київському будинку офіцерів Театр іспанського танцю і музики «Дуенде фламенко» представить прем’єру. Музично-танцювальне шоу «Carretera» («Дорога»)  перенесе глядачів до сонячної, запальної, експресивної Іспанію, що зачаровує своїми ритмами. Театр «Дуенде фламенко» — один із кращих українських колективів, які працюють у стилі справжнього південно-іспанського (андалуського) фламенко.

Нова програма — подорож у світ мистецтва фламенко, у драматичні історії, розказані мовою танцю, у пісні та музику фламенко, навіяні мандрами артистів театру до пам’ятних місць південної Іспанії — Севільї, Хересу, Кадісу, Гранади, Росіо, Ронде та ін. Це історії з минулого і сьогодення фламенко, з середини 19 століття до наших днів. Яскраві, драматичні і запальні танці від двох найкращих українських танцівниць фламенко, а також авторська музика фламенко в живому виконанні великої групи талановитих музикантів не залишать байдужими глядачів. У шоу беруть участь: Тетяна Осипчук і Олена Пяткіна (танець), Олена Полякова (вокал), Костянтин Красноухов (гітара), Орхан Агабейлі (перкусія), Михайло Качалов (скрипка), Кристина Шестак (флейта), Костянтин Осинський (гітара фламенко, перкусія) і Марія Волкова (світло).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати