Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Український фольк-рок-панк почують за океаном

31 липня Kozak System стане хедлайнером фестивалю CNUF (Канада)
28 липня, 20:03
ФОТО WWW.UFEST.IN.UA

Відомий гурт Kozak System, який все літо традиційно перебуває в концертному турі, вирішив цього року не обмежуватись українськими та європейськими музичними фестивалями: наприкінці липня на виступ одного з найяскравіших музикантів сучасності чекають у Канаді, а вже за два тижні — в США.

Кожен концерт Kozak System — шоу в стилі Kozak-Rock, це потужна музична формація з унікальним обличчям. Композиції гурту можна назвати синтезом української та балканської музики, року та  панку, а ще — це завжди енергія слова та вибухова сила кожного інструмента!

— Цього року ми як Kozak System вперше виступатимемо в Сполучених Штатах, в Канаду їдемо вже вчетверте. Будемо відверті — графік наших виступів цього літа видався дуже насиченим, майже постійно знаходимося в поїздках, тому коли видається хоча б кілька вільних днів на місяць, — відсипаємося та готуємося до зйомок кліпу на нову пісню «Не Моя», який плануємо презентувати вже дуже скоро. Впевнені, що пісня стане одним із найбільших хітів другої половини 2016 року, — поділився планами лідер гурту Іван ЛЕНЬО у соцмережах.

Так, на сайті гурту повідомляється, що 31 липня Kozak System стане хедлайнером фестивалю CNUF (Canada’s National Ukrainian Festival) у Дауфіні (Манітоба, Канада), а 14 та 21 серпня заграють у Чикаго (США) на Uktober Fest та Ukrainian Days Festival.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати