Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Викрадач Різдва»

Таку назву має шоу, яке можна побачити в Палаці «Україна»
28 грудня, 12:11
ФОТО НАДАНО ВІДДІЛОМ КОМУНІКАЦІЙ НПМ «УКРАЇНА»

Цьогоріч казкове дійство головної ялинки країни підготував відомий хореограф Олександр ЛЕЩЕНКО і Театр танцю Ліни Верес «Форсайт».

Організатори пропонують глядачам приходити на годину раніше до Палацу. На дітей чекають різні інтерактивні розваги, які подарують актори Київської естрадно-циркової академії, а також на малечу чекають новорічні вікторини і подарунки.

— Ми дуже давно хотіли зробити масштабну виставу, присвячену новорічним святам, на які дуже чекають і люблять не лише діти, а й дорослі, — каже Олександр Лещенко. — Шоу «Викрадач Різдва» — це вже 25 вистава нашого театру! Нам приємно, що Театр танцю «Форсайт» на головній ялинці країни — у Палаці «Україна» представляє Різдвяно-Новорічну казку. Музику до шоу написав композитор Дмитро Саратський.

За сюжетом, маленький бешкетник, який ненавидить Різдво, планує будь-яким способом зірвати довгоочікувані зимові свята в чарівному містечку, де кожен обожнює веселощі, подарунки та новорічний настрій. Знищити Різдво — найважливіша мета невиправного капосника, котрого зазвичай оминають десятою дорогою всі місцеві жителі... Але всім відомо, найміцнішою зброєю проти будь-якого зла є людська любов, міцна дружба та віра у дива, саме про це вистава, справжній герой якої — Театр танцю «Форсайт». Цей колектив багато гастролює по світу: Німеччина, Китай, Франція, Казахстан, Туреччина, Італія та багато інших країн. З аншлагами в різних містах України і за її межами відбулися вистави у виконанні балету: «Чіполіно в Чикаго», «Попелюшка», «Снігова Королева», «Freak Cabaret», «Саквояж», також колективом було здійснено понад дві тисячі постановок для ТВ-проектів, перше в Україні Pole Art Show «за 80 днів до кінця світу», а зараз глядачі можуть познайомитися з останньою новинкою — «Викрадач Різдва», де діють казкові персонажі, відбуваються захоплюючі пригоди, демонструються унікальні музичні, танцювальні та акробатичні номери.

Нагадаємо, шоу демонструють двічі на день до 8 січня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати