Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Червоний»: чим вразить глядачів нова історична драма

31 березня, 14:23
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Вночі з 2 на 3 квітня о 01.55 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» в розмові Володимира Войтенка з письменником і сценаристом Андрієм Кокотюхою ітиметься про виклики й завдання, які стоять перед сучасним українським кінематографом, а також про фільм за його романом «Червоний» (режисер — Заза Буадзе).

Також у програмі — розгорнута інформація про кінотеатральні новинки, зокрема про нову картину французького режисера в’єтнамського походження Чань Ань Гунґа «Вічність», американсько-німецький трилер жахів «Ліки від щастя» режисера Ґора Вербінського, американську авантюрну комедію «Красиво піти» з Морґаном Фріменом і Майклом Кейном та про один із найамбітніших іспанських фільмів останнього часу — романтичну драму історичного масштабу «Пальми в снігу» режисера Фернандо Ґонсалеса Моліни.

Насамкінець — телеесеї про знаменитого фінського постановника Акі Каурисмякі, ірландського актора Майкла Фасбендера, кіномитця Андрія Тарковського, про кінодраму Лариси Шепітько «Сходження» та про зірку німого кіно Мері Пікфорд.

Нагадаємо, Андрій Кокотюха — письменник і сценарист. Народився 1970 року в Ніжині. Закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка. Є автором понад 40 книжок, зокрема детективних, комедійних та містичних романів. Володар Гран-прі літературного конкурсу «Коронація слова». Сценарист ігрового фільму «Тупик» (1999, режисер — Григорій Кохан). Автор сценаріїв низки телепроектів, зокрема каналу «1+1», а саме серіалів «Століття Якова» і «Катерина». Нині до виходу в прокат готується історична драма за його книжкою та сценарієм під назвою «Червоний» (2017, режисер — Заза Буадзе).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати