Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Модний тиждень на Першому Національному

12 жовтня, 00:00
ФОТО БОРИСА КОРПУСЕНКА / «День»

Загальнонаціональне свято краси за участю вітчизняних дизайнерів — UKRAINAIN FASHION WEEK — з вчора успіхом стартувало у Виставковому центрі «ACCO International». Ця подія не залишилася осторонь і телевізійного простору. Адже з 12 по 18 жовтня в ефірі Першого Національного проводимуться прямі включення з головного подіуму країни та у вечірньому прайм-таймі транслюватимуться дев’ять 26-хвилинних «Щоденників UFW».

Ведуча «Світського життя» Катя Осадча в черговий раз доведе: бути модним — легко! Перший віце-президент НТКУ Андрій Слободян розповів, що: «Перший Національний, спрямувавши свій курс на висвітлення тенденцій у світі моди, має на меті популяризацію творчості українських дизайнерів, сприяння виведенню країни на європейський ринок Fashion-індустрії, створення цікавого телевізійного продукту власного виробництва та залучення нової глядацької аудиторії». Ірина Данилевська, голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week, в свою чергу наголосила на трьох речах, які є важливими для організаторів Ukrainain Fashion Week: «По-перше, національний тиждень моди виходитиме на Першому Національному. І ми дуже раді, що завдяки цьому каналу, подію буде висвітлено у всеукраїнському масштабі, а це, перш за все, — об’єктивність. По-друге, я знаю, що Перший Національний закупив фільми про відомих дизайнерів, а окремими творчими групами зроблено документальні замальовки про модельєрів. По-третє, ми пишаємося, що немає формальних звітів, а є хороша аналітична робота. Сподіваюся, що Україна стане пишатися не тільки своїми спортсменами, співаками, а ще й українськими дизайнерами та модою загалом».

Програма трансляцій Ukrainian Fashion Week на Першому Національному: 12 жовтня, 19.20 — щоденники, 13 жовтня, 16.15 та 14 жовтня. 16.15 — щоденники, 13 жовтня, 19.00 та 14 жовтня, 17.50 — прямі включення, 15 жовтня, 19.20 — щоденники, 16 жовтня, 22.20 — щоденники, 17 жовтня, 22.20 — щоденники, 18 жовтня, 22.25 — щоденники.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати