Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Мистецтво робити серіали

Результати творчої премії «Еммі-2019»
20 вересня, 11:48
КОМАНДА СЕРІАЛУ «ГРА ПРЕСТОЛІВ», ЯКА ОТРИМАЛА НАГОРОДУ ЗА «ВИДАТНИЙ МІКС ЗВУКУ ДЛЯ ДРАМАТИЧНОГО ЧИ КОМЕДІЙНОГО СЕРІАЛУ» / ФОТО РЕЙТЕР

«Еммі» за творче мистецтво — це клас нагород «Еммі», який вручається на знак визнання технічних досягнень американського телевізійного програмування. Ними зазвичай нагороджують тих, хто за кадром, наприклад, дизайнерів виробництва, декораторів, дизайнерів костюмів, режисерів кастингу звукоредакторів тощо. Категорія «Творчі мистецтва» також включає нагороди за видатні анімаційні програми, рекламні ролики та запрошених акторів.

Говорячи про здобутки премії «Еммі-2019» за творче мистецтво, варто зазначити, що серіал «Гра престолів» виробництва телеканала HBO стала найтитулованішим серіалом за 70 років історії премії, здобувши загалом 161 номінацію, в 47 з яких серіал переміг. Серіал «Чорнобиль» від того ж HBO також зібрав врожай номінацій «Еммі», в семи з яких переміг. Зокрема номінацію за найкращий сценарій для міні-серіалу отримав сценарист і творець серіалу Крег Мазін.

Серед номінантів також основні актори серіалу: Джаред Гарріс (Валерій Легасов) номінований за виконання головної ролі, а Стеллан Скарсгорд, який зіграв роль Бориса Щербини, та Емілі Вотсон за роль Уляни Хомюк — за ролі другого плану. Також «Чорнобиль» було номіновано за найкращі костюми, зачіски та грим.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати