Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нове амплуа Неллі Уварової

18 серпня, 00:00

У середу російська актриса Неллі Уварова, відома багатьом телеглядачам як Катя Пушкарьова, та генеральний продюсер українського телеканалу НТН Олексій Семенов підписали договір про спільну співпрацю. Тепер Неллі постане перед українськими телеглядачами як телеведуча нового ток-шоу каналу — «Красуні». За словами Семенова, цей проект відрізнятиметься від інших телевізійних проектів такого формату насамперед тим, що буде максимально чесним. «Чесність, звісно, сприймається по-різному. Але завдяки тому, що Неллі дуже відома, люди готові розповідати їй правду, яка може принести користь іншим, — говорить Семенов. — Це не буде шоу заради скандалу. Мені здається, що в цьому проекті ми почуємо те, що чоловіки хотіли б почути про жінок, а жінки — про чоловіків». Героїнями програми стануть прості українки, які поділяться з телеглядачами питаннями щодо виховання дітей, стосунків з чоловіками, розкажуть про свої «жіночі таємниці»... І не лише...

За словами Неллі, раніше в неї вже були пропозиції вести програму «Суперняня» на одному з російських каналів. Але на той момент це було неможливо. Однак тепер, незважаючи на те що в неї практично немає вільного часу й ТБ для неї — щось недосліджене, вона все таки погодилася бути ведучою ток-шоу. «Гадаю, свій перший день зйомок я запам’ятаю надовго. Адже для мене це була своєрідна прем’єра в ролі телеведучої, — ділиться враженнями Неллі Уварова. — Звісно, акторськими навичками на ТБ можна користуватися, але воно має й свої закони». Як зiзналася Неллі, в цьому проекті їй цікаві передусім зустрічі та спілкування з новими людьми. «Мені цікаві розмови, які ведуться тут і зараз. Адже в театрі, наприклад, ми можемо репетирувати спектакль цілий рік, розкриваючи в ньому одну певну тему, — говорить Уварова, — а в цьому проекті є шанс частіше замислюватися над тим, що хвилює інших людей. Це для мене дуже важливо». Крім того, в новому ток-шоу активну участь братимуть не лише головні герої, а й жінки-глядачі в студії. Усі вони разом з Неллі шукатимуть вихід з тієї чи іншої ситуації. Так само, за словами Уварової, особливу увагу вона приділятиме й роботі з перевиховання телеглядачів. «Я не ставлю перед собою якихось глобальних цілей, — говорить актриса. — Але дарувати гарний настрій, на мою думку, — це не найлегше завдання».

Як зізналася Неллі, над створенням її образу телеведучої працюватиме вже відома за серіалом «Не родись вродливою» компанія «Zimaletto». Так вийшло, що мрія серіалу перетворилася на реальність. За її словами, цю назву викупила одна велика компанія, яка зараз займається розробкою дуже модного одягу. «Але це не має нічого спільного з Катею Пушкарьовою. Пушкарьова — це вже минуле», — говорить Уварова.

Незважаючи на формування нового образу телеведучої, Неллі має намір продовжувати свою активну роботу в Російському академічному молодіжному театрі. Двадцятого серпня вона вже починає репетиції нового спектаклю «Берег утопія» за п’єсою Стоппарта. У кожній частині цієї трилогії в неї нова роль. «А взагалі в мене немає ролей, у яких би я мріяла знятися, — говорить Неллі. — Авжеж, я можу щось для себе вигадати, але це мене обмежуватиме. Я, наприклад, усе життя можу мріяти зіграти роль Джульєтти, й, не зігравши її, бути нещасною». Хоча, схоже, це їй не загрожує. За словами Неллi, їй пропонують безліч різних і цікавих ролей. Та й люди бачать її в абсолютно різних амплуа. Адже в житті Неллі — дуже енергійна людина, здатна працювати над собою й добиватися того, чого прагне. «Іноді мені цікаво подорожувати різними країнами, іноді хочеться відвідувати музеї, іноді — полежати на пляжі або піти високо в гори з рюкзаком за плечима. Кожний мій новий відпочинок відрізняється від попереднього», — говорить Уварова.

Чи почують чоловіки жінок, а жінки — чоловіків у «Красунях» з Неллі Уваровою — глядач може зробити висновки за декілька тижнів. На сьогодні записано вже шість програм, які почнуть виходити з 11 вересня на каналі НТН три рази на тиждень — у вівторок, середу й четвер — о 17.30. Сама ж Уварова відвідуватиме українську столицю два рази на місяць. «Гадаю, що скоро приїжджатиму в Київ і в гості. У мене з’явилося тут багато друзів», — говорить актриса та телеведуча Неллі Уварова.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати