Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Перший Національний запустить «родинні» програми

27 липня, 00:00
ФОТО ОЛЕКСАНДРА КОСАРЄВА

Восени на Першому Національному стартують три нові програми для всієї родини: «Мовний герц», «Бабуся, дідусь і Я» і «Коло Дрімки», повідомляє прес-служба телеканалу.

Пізнавально-розважальна гра «Мовний герц» допоможе тим, хто недостатньо володіє українською мовою і хоче покращити свої знання, а також перевірити навички спілкування та збагатити власний лексикон. За мету проекту автори обрали створення надзвичайно динамічного веселого азартного шоу, яке зверне увагу суспільства на важливість української мови, її чистоти. А ще — розбудити бажання говорити українською, незважаючи на вік та статус. Ще один проект для сімейного перегляду — розважально-пізнавальна програма з конкурсними елементами «Бабуся, дідусь і Я». Як планується, вона має якнайкраще акцентувати увагу глядачів на силі родинних коренів, на таланті та мудрості бабусь і дідусів, на повазі до них онуків.

Під час змагань, конкурсів, ігор можна буде перевірити знання, відчути дух команди та довідатися про нове. А от показати себе та подивитися на інших допоможе ще один проект — «Коло Дрімки». В ефірі Першого Національного разом iз телезіркою — плюшевим ведмежатком — виступатимуть юні читці, співаки, танцюристи. Маленькі таланти зможуть спробувати свої сили на справжній сцені з камерами та мікрофоном.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати