Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Справжня солідарність

Безпрецедентна акція Washington Post — постер з фотографіями 63 українських героїв
23 вересня, 13:14
ПОСТЕР ІЗ ГАЗЕТИ WASHINGTON POST

«Впливова американська газета Washington Post у розгорнутому недільному номері розмістила постер з фотографіями 63 українських героїв, які сьогодні борються за свободу та незалежність нашої країни. Автор робіт — український фотограф Роман Ніколаєв.

Подивіться уважно на обличчя героїв!» — закликають журналісти зі шпальт одного з найавторитетніших американських видань.

«5 грудня 1994 року Росія, Сполучені Штати Америки та Великобританія підписали Будапештський меморандум про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти її територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї, — йдеться у матеріалі. — У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 р. російські війська вторглися у Східну Україну. Внаслідок агресії Путіна загинули понад 10 000 українців, понад 2,5 мільйона осіб втратили свої домівки. Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої — воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти, — які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя».

З історіями кожного із представлених героїв можна детально ознайомитися на сайті проекту Herofaces.

ПОСТЕР ІЗ ГАЗЕТИ WASHINGTON POST

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати