Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Журналіст «Дня» Валентин Торба — гість Ukrlife.TV

22 лютого, 16:15
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Сьогодні, о 18.00, на інтернет-каналі Ukrlife.TV у рамках спільного проекту каналу і газети «День», присвяченого 15-річчю Бібліотеки видання, вийде в ефір сюжет з журналістом відділу політики «Дня», лауреатом Премії імені Джеймса Мейса, автором книги «Я — свідок. Записки з окупованого Луганська» Валентином Торбою.

«Ukrlife.tv — це інтернет-телебачення, яке орієнтовано перш за все на аудиторію Донбасу, звернутись до якої для мене завжди важливо. 15 років Бібліотеці газети «День», до якої я мав честь долучитися власною книгою  «Я — свідок. Записки з окупованого Луганська», є чудовою нагодою в черговий раз спробувати розвіяти набуті закостенілі міфи. Чи прагнув Донбас федералізації? Можу дати стовідсоткову відповідь – ні, — говорить Валентин Торба. — Донбас, який Леонідом Кучмою був в свій час відданий проросійським «князькам», став жертвою конкретних осіб. Врятувати Донбас означає врятувати і всю Україну, яку під’їдають аналогічні кланово-олігархічні хвороби».

Про 15-річчя Бібліотеки газети «День» та книгу «Я — свідок. Записки з окупованого Луганська» дивіться сьогодні, о 18.00, на каналі Ukrlife.TV в сюжеті з Валентином Торбою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати