Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Маршрут №1: Нехай світові перехопить подих!

«День» пропонує читачам показати красиву та шляхетну Україну
10 червня, 00:00
КРИМ / ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

Славнозвісні Гарнюня і Спритко не представлятимуть Україну за кордоном. Після розгромної критики з боку громадськості МЗС вирішило відмовитися від їхніх послуг. Проте від цього не зникає питання: хто, що і як має знайомити Україну зі світом?

Погоджуємось із думкою директора інформаційного департаменту МЗС Олега Волошина, яку він висловив одному з інтернет-видань, що «надмірна увага до Гарнюні і Спритка є невиправданою». Й справді, якщо вже триває «широке народне обговорення», заявлене МЗС, то, напевно ж, варто зосередитися на справжніх цінностях, які може запропонувати Україна світу. Пам’ятки тисячолітньої історії, спадок української аристократії, волелюбність народу, неповторність природних ландшафтів — хіба не цим ми можемо безкінечно дивувати гостей?

Абсолютно не прив’язуючись до Євро-2012, як це останнім часом фанатично робить вітчизняне чиновництво, ми запропонували своїм читачам власними зусиллями «інвентаризувати» найпрекрасніші місця і міста України — від хутора до мегаполіса, від Криму до Сум і від Михайлівського до Чопа. Пропонуємо вам сфотографувати ту Україну, яку б ви хотіли показати нашим гостям. Здивуйте Європу, світ і розробників Стратегії позиціонування України за кордоном!

Ми чекаємо на ваші знімки за адресою [email protected]. А також голосуйте на сайті «Дня». Умови конкурсу знайдете на сайті.

Ольга РЕШЕТИЛОВА і ваш «День»
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати