Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Василь Ломаченко тримає лідерство

У рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного порталу
15 червня, 11:59
ФОТО РЕЙТЕР

Український чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко втримав лідерство в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного порталу ESPN, повідомляє nv.ua.

Згідно з червневим ранжиром, на друге місце піднявся чемпіон світу в першій напівсередній вазі Теренс Кроуфорд. Американець обійшов володаря трьох титулів чемпіона світу в середній вазі Геннадія Головкіна з Казахстану.

Місця з четвертого по десяте відповідно займають Еррол Спенс, Майкі Гарсія (обидва — США), Наойя Інуе (Японія), Срісакет Сор Рунгвісаі (Таїланд), Сергій Ковальов (Росія), Деонтей Уайлдер (США), Ентоні Джошуа (Великобританія).

Серед інших українських боксерів до рейтингу потрапив чемпіон світу у важкій вазі WBC і WBO Олександр Усик, який посідає 12-ту позицію позаду мексиканця Оскара Вальдеса.

Ломаченка було визнано кращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією ESPN у травні.

Раніше українець нокаутував Хорхе Лінареса і заволодів поясом WBA у легкій вазі, чим здобув титули в трьох вагових категоріях за 12 поєдинків на профі-рингу, що є рекордним досягненням в історії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати