Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Динамо» поступається лідерством «Шахтарю»

Але на цінах квитків на матч із «Баварією» це не відбилося
06 квітня, 00:00

Напередодні півфінальної гри з «Баварією» київське «Динамо» не зуміло подолати ще один «ісландський» захист у виконанні сімферопольської «Таврії», зігравши вдома внічию 0:0.

Прихильників «Динамо» не може не турбувати той факт, що в трьох останніх іграх (включаючи збірну), в ворота суперників забито лише один м'яч. Чи повториться сумна аналогія: минулого року після нічиєї в Сімферополі (3:3) кияни буквально вимучили нічию з «Лансом»?

Проте невдала гра «Динамо» й збірної не вплинула на інтерес до майбутнього матчу з «Баварією». Ціни квитків на чорному ринку на півфінал Кубку чемпіонів залишаються попередніми — від 80 до 250 гривень. Тим, хто хоче в останній момент потрапити на матч, слід бути дуже обережними: працівники міліції не виключають можливості «викиду» великої кількості фальшивих квитків.

Скориставшись збоєм «Динамо» в чемпіонаті України, в лідери вийшов донецький «Шахтар», який під керівництвом свого нового тренера Анатолія Бишовця виграв у «Прикарпаття» (2:1). Зміна головного тренера «Шахтаря» Валерія Яремченка, на думку одного з працівників донецького облспорткомітету, пояснюється провальним виступом «гірників» у Кубку УЄФА проти «Цюріха». Поява на тренерському містку Анатолія Бишовця може обіцяти інтригу в боротьбі за титул чемпіона України. Чи зможе колишній гравець «Динамо» (Київ) створити в Україні гідного конкурента своїй колишній команді?

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати