Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Газета має велику міжнародну аудиторію

23 вересня, 00:00
ФОТО МИКОЛИ СІРУКА / «День»

По-перше, я хочу сказати, що я є давнім читачем вашої газети. Фактично з часу її заснування і дотепер уважно стежу, хоча це мені набагато важче робити, але все ж я намагаюся читати в електронному варіанті газету «День», бо вона завжди має збалансовану позицію. І тут можна знайти як інтелектуальну інформацію, так і розважальну. Ця газета завжди стояла на патріотичних позиціях і чітко подавала українські інтереси, обстоювала питання, спрямовані на майбутнє нашої країни як демократичної, незалежної, економічно квітучої, безпечної країни. І саме тому я всіляко намагалася у своїй роботі, і просто як читач, підтримувати цю газету.

Я бажаю колективу «Дня» й надалі продовжувати свою налаштованість, залишатися таким же професіональним, неупередженим у подачі матеріалів, що дуже важливо для українського читача. І не тільки українського, я знаю, що газета також має велику міжнародну аудиторію і входить до Проекту Синдикат, що дозволяє їй уміщувати статті провідних фахівців з усього світу.

Крім того, я знаю, що газета почала працювати на закордонного читача, подаючи різнопланову інформацію, яка дозволяє збалансувати інколи поверхові повідомлення, репортажі іноземних кореспондентів, які ще не дуже знаються на всіх перипетіях українського буття. Які іноді, чесно кажучи, важко зрозуміти та усвідомити навіть своїм пересічним громадянам, не кажучи вже про іноземних журналістів. Я впевнена, що «День» має довге майбутнє, я бажаю йому довгих років і якомога більше читачів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати