Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Караоке на Майдані» може з’явитися й у Москві

08 червня, 00:00
ФОТО БОРИСА КОРПУСЕНКА / «День»

Про це повідомив учорашній гість «Дня», телепродюсер і телеведучий Ігор Кондратюк (відомий також завдяки таким програмам, як «Шанс» та «Інтелект-шоу LG «Еврика!»). Причини популярності його телепроектів стають зрозумілими з професійного кредо Ігоря Кондратюка: «Мені цікаво працювати в телепередачах, що стосуються живих людей, а не «фігурантів».

Приводом для зустрічі з ним стала перемога в телепрограмі «Шанс» («Інтер»), продюсируваної паном Кондратюком, не естрадного виконавця (як це було в попередніх конкурсах), а талановитого й перспективного 16 річного оперного співака Віктора Мельника, чий голос вразив не лише телеглядачів, а й відомого тенора Володимира Гришка (див. № 91 «Дня»). Однак змінювати формат програми через перемогу Віктора Мельника Ігор Кондратюк не збирається: хоча телепродюсер і визнає, що до появи Віктора конкурс цього року був досить «сірим», але горезвісний рейтинг диктує свої умови.

Проте під час інтерв’ю говорили не лише про феномен Віктора Мельника. Як виглядає «внутрішня кухня» конкурсу «Шанс»? Чи можна, на думку Ігоря Кондратюка, за рахунок таких проектів реально підняти загальний рівень української естради? Як телепродюсер і за сумісництвом футбольний вболівальник оцінює шанси української збірної в Чемпіонаті світу з футболу? Чи думав коли-небудь Ігор Кондратюк про кар’єру футбольного коментатора? Відповіді на ці й інші запитання читайте в одному з найближчих номерів «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати