Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Підкріплення прибуває вчасно

29 січня, 00:00

Тривають тренувальні збори київського «Динамо» на Кіпрі. Останнім спаринг-партнером киян був один з лідерів місцевого чемпіонату клуб АЗЛ (Лімассол). «Динамо» впевнено перемогло — 5:0. Після гри на запитання динамівської прес-служби відповів один із тренерів команди Анатолій Пузач.

— Рахунок по грі?

— Так, свою команду прийшло підтримати близько тисячі вболівальників. Оскільки небезпечних моментів біля наших воріт практично не виникало, глядачам довелося «отримувати задоволення» від динамівської реалізації та реагувати аплодисментами на особливо вдалі ігрові моменти.

— А якщо порівняти гру з попередньою, з «Воєводиною».

— Цього разу поле було нормальної якості. Помилок у грі «Динамо» було явно менше.

— Чи всі здорові?

— Уникнути травм під час підготовчих зборів, природно, вдається не завжди. З цієї причини за індивідуальною програмою продовжує займатися Єзерський. Схоже, після гри з кіпріотами до нього приєднається і Дмитрулін. А от травмований раніше Хацкевич уже увійшов до основної групи.

— Ви, зрозуміло, в курсі, що мадридський «Реал» у своєму національному чемпіонаті зазнав нищівної поразки в Ла-Коруньї від «Депортиво» — 0:4. Ваша думка?

— Радіти тут немає чому. Навпаки, у розрізі майбутніх чвертьфіналів з «Реалом» у Лізі чемпіонів для нас це погано.

— Чому ж?

— Та просто, якщо у команди все йде гладко — вона менше порпається у своїх мінусах. Адже недоліки є у всіх. Ось тепер-то керівництво «Реалу» їх ретельно і проаналізує.

— Ви вже визначилися з трьома гравцями, яких дозаявите в Лізі чемпіонів?

— Ні, ще є час до 31 січня. Визначимося у ході заключного етапу Кубка Співдружності.

— Коли група підкріплення вилітає до Москви? На гру зі «Спартаком» встигаєте?

— Так, у першій половині дня 28-го зіграємо тут контрольний матч з московським «Динамо», а до вечора наші гравці вже будуть на Кубку Співдружності. А складом, що залишився, до речі, плануємо зіграти на Кіпрі 29-го з московським «Торпедо-ЗІЛ», 30-го вилітаємо до Києва.

— А якщо 11 чоловік не набереться?

— Дуже навіть можливо. Але ви, напевно, забули, що є ж ще Михайличенко, Дем’яненко...

***

На Кубку співдружності кияни зіграли унічию 0:0 з ФБК «Каунас», а московські спартаківці обіграли ризький «Сконто» — 3:1. Для виходу до фіналу динамівцям достатньо зіграти унічию у сьогоднішньому матчі зі «Спартаком».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати