Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Провідник до інтелекту та шляхетної української культури

11 березня, 00:00
ФОТО ЯРОСЛАВИ САВЧУК

Колись ця розумна, добра, симпатична й делікатна жінка закінчила залізничний технікум, а життєва доля призначила їй бути провідником зовсім іншого маршруту — у країну джерел мудрості, яскравого світла вигадки, неповторної веселки почуттів. Вона — шкільний бібліотекар ЗОШ № 15 м. Краматорська Донецької області, господиня книжкових стелажів і кращий друг паперових носіїв інформації.

Невгамовна і активна, Людмила Кривченкова (на фото) постійно в пошуку новинок, якими зацікавлює, у які завжди закохує і які обов’язково пропагує. Саме так влітку 2008 року до моєї родини потрапив цілий стосик газет, який міг би припадати пилом на полиці бібліотеки під час літніх канікул і відпусток.

Але з легкої руки пані Людмили ми познайомилися з цікавим світом газети «День», розумної української газети розумних українців. Для нас вона стала провідником у світ інтелекту і духовності, шляхетної української культури, яку несе на своїх шпальтах «День».

За визначенням самої Людмили Леонтіївни, найбільше її дивує і вражає те, що публікації цієї газети знаходять відгук у серцях людей різних вікових категорій — і дорослих, і дітей.

А може це тому, що вони там знаходять себе?..

Ярослава САВЧУК,
учениця 9 класу ЗОШ №16,
Краматорськ, Донецької області
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати