Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Юлію Тимошенко звільнено

20 січня, 00:00

Того ж дня на колегії Генпрокуратури Генеральний прокурор Михайло Потебенько заявив, що суттю того, що «сьогодні дiється», є реакція «тузів із великими грошима», коли їх притягають до кримiнальної відповідальності.

Генпрокурор не дав прямої відповіді на запитання, чи не означають його слова, що за «касетним скандалом» стоїть віце-прем’єр Ю.Тимошенко. Однак указав на єдине джерело фінансування оплати участі в акції «Україна без Кучми» і «вербування голосів у Верховній Раді за відставку Генпрокурора». «Головна мета одна — щоб пішов прокурор, і «загасити» справи», — сказав М.Потебенько, повідомляє Інтерфакс-Україна.

М.Потебенько також повідомив, що Генпрокуратура розслідує і справу про затримання декілька років тому Ю.Тимошенко в одному з аеропортів Запорізької області з незадекларованою валютою. За його словами, тоді Ю.Тимошенко було звільнено і їй повернули валюту «під тиском». «Ми тепер розслідуємо і цей факт, щоб показати, як мафія впливає на правоохоронні органи, — сказав Генпрокурор і продовжив: —Прокуратура робить виклик мафії».

Можливо, на тлі інших порушених проти Юлії Тимошенко справ повернення до «запорізької» справи виглядає деяким перебором, який може дозволити опонентам прокуратури поставити під сумнів серйозність цього виклику...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати