Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Михайло ЧЕЧЕТОВ: Я — інтернаціоналіст-інтелектуал

24 травня, 00:00

У газети «День» дуже різноманітне коло читачів. Нас читають і за кордоном, і в посольствах, і в мегаполісах, і в невеликих селищах. Але деякі читачі вибиваються зі стрункого ряду наших однодумців. Хоч як це дивно, відданим читачем «Дня» є координатор більшості Михайло Чечетов. Ми вирішили поцікавитися у Михайла Васильовича, що ж він знаходить для себе в нашій газеті.

— Я газету «День» читаю з першого номера, з 1996 року. У мене є перелік газет, десяток, який я щодня купую. Щоп’ятниці тижневики виходять, журнали, то я купую штук п’ятнадцять.

«День» різноманітний, цікавий. Єдине, мені не дуже подобаються матеріали суто націоналістичного характеру. Я їх зазвичай пропускаю. Адже я в душі інтернаціоналіст. Я з автоматом Калашникова захищав єдиний і могутній Радянський Союз за кордоном. Спав з ним. Я народився інтернаціоналістом і помру інтернаціоналістом.

— Ось це якраз і дивує. Наша аудиторія — аж ніяк не інтернаціоналісти, а, швидше, навпаки. Інтернаціоналісти, чесно кажучи, нас не дуже читають.

— А я читаю! Мабуть, не всі інтернаціоналісти інтелектуали, а я належу до тих інтернаціоналістів- інтелектуалів, які читають. Мені подобається. Читаю матеріали про культуру й, звісно, про політику. Але це не означає, що газету треба причісувати під мою гребінку.

— А хтось, окрім вас, із Партії регіонів читає «День»?

— Дехто проглядає. Але так, як я, — кожний номер, напевно, ніхто.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати