Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Партія «Відродження» піде на вибори самостійно

22 грудня, 00:00

Визначився ще один учасник виборчої кампанії 2006 року: ним стала партія «Відродження». У вівторок таке рішення ухвалили делегати другого з’їзду організації.

На вибори партію поведе новий лідер — Василь Гладких (на фото — праворуч), нещодавно призначений генеральним директором Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»). Зачіпаючи діяльність ввіреного йому відомства, гендиректор «Укрзалізниці» подякував Президенту України та прем’єр-міністру України за те, що вони дозволили йому повернути в залізничну галузь професіоналів, із допомогою яких можуть стати реальністю високі соціальні стандарти. Василь Гладких заявив, що соціальний захист громадян стане його пріоритетом і в політичній діяльності. Кажучи про партійну програму, він зазначив: «Сьогодні головним завданням в економіці України є підвищення продуктивності праці, оскільки це дозволить збільшувати зарплату українців темпами, що випереджатимуть інфляцію. Для цього необхідно, щоб об’єднали свої зусилля профспілки і керівники галузей. Також важливо досягнути рівня пенсій, що в кілька разів перевищував би прожитковий мінімум», — сказав Гладких.

Він оптимістично оцінює шанси на успіх партії «Відродження» під час виборчої кампанії і розраховує на те, що партія набере сім відсотків голосів виборців. Він наголосив, що новим завданням «Відродження» має стати поступовий відхід від галузевого принципу партійного будівництва, повідомляє прес-служба партії.

Крім того, під час з’їзду народний депутат України Антон Кіссе повідомив про те, що у Верховній Раді буде зареєстрована депутатська група політичної партії «Відродження».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати