Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Філігранний пілотаж»

На Полтавщині розпочався льотно-методичний збір армійської авіації Сухопутних військ на модернізованих вертольотах Мі-8 МСБ-В та Мі-2 МСБ-В
24 січня, 11:08
ФОТО НАДАНО МОУ

Майже сотня льотчиків протягом тижня вдосконалюватиме свою льотну майстерність, йдеться на сайті Міноборони.

Кожен день розписаний погодинно: виконання різноманітних польотних завдань у простих та складних метеоумовах, заняття з авіанавідниками, інженерно-технічним складом та підрозділами аеродромно-технічного забезпечення, брифінги, обговорення минулорічних досягнень і амбітних планів на поточний рік. Не менш важливий захід у межах льотно-методичного збору — польоти на модернізованих вертольотах Мі-8 МСБ-В та Мі-2 МСБ-В, які нещодавно поповнили авіапарк армійської авіації Сухопутних військ.

Як повідомив начальник армійської авіації Командування Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Ігор Яременко, новий навчальний рік вертолітники традиційно розпочали командирськими польотами, під час яких рівень льотної майстерності командирів бригад, їхніх заступників з льотної підготовки та начальників управлінь армійської авіації перевірявся особливо прискіпливо. «Перевіряли техніку пілотування та інструкторсько-методичні навички, адже саме ці льотчики будуть інструкторами для підлеглих протягом року. Усі без винятку, демонстрували по-справжньому філігранний пілотаж. Отже, висновок однозначний: майстерність льотного складу постійно зростає, а усі командири — готові навчати льотний склад», — зауважив генерал-майор Ігор Яременко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати